Smash Tennis- en Padelclub is een dynamische tennisclub met ongeveer 350 leden. Als vereniging trachten we zowel aan de beginnende als de gevorderde tennisspeler de mogelijkheid te bieden om te tennissen aan democratische prijzen. We willen ons dan ook profileren als een echte ‘familieclub’.

We zijn trots op onze accommodatie. We beschikken over 6 gravelterreinen met verlichting en 1 midi-terrein. Het clubhuis werd in de winter van 2016 volledig vernieuwd en biedt alle comfort. Bovendien is het gezellig vertoeven op ons terras met loungezetels. Met gepaste trots starten we in het voorjaar van 2021 ook met de aanleg van drie PADELterreinen.

Reeds enkele jaren behalen we het label van¬†‘Jeugdvriendelijke tennisclub’. Sinds 2022 beschikken wij ook over het label ‘Jeugdvriendelijke opleidingsclub Brons’. We voorzien we een mooi sportief pakket voor de kinderen zodat elk kind op zijn/haar niveau kan spelen. Ook voor volwassenen is er een rijkgevuld programma zowel voor de recreatieve spelers als voor competitiespelers.

Wil je starten met tennissen dan hebben we zowel voor kinderen als voor volwassenen een aantrekkelijk pakket klaar!