Ook dit jaar kan je weer les volgen op onze club! De lessen worden aangeboden door ons eigen trainersteam, onder leiding van Willem (tennis volwassenen), Koen (tennis jeugd) en Olivier (padel). Op deze pagina richten we ons op tennislessen voor zowel jeugd als volwassenen.

ONS AANBOD

De lentelessen worden aangeboden in een 8-weken pakket van woensdag tot zondag. De tennislessen op zondagvoormiddag en woensdagmiddag (beperkte plaatsen) zijn voorbehouden voor onze jongste tennissers (wit – blauw – rood – oranje). We voorzien reservedagen voor het geval lessen uitgesteld moeten worden in geval van slecht weer of afwezigheid van de trainer.  

KALENDER

De eerste les start in de week na de paasvakantie. De lessen lopen op een vaste dag per week en lopen door tot en met de laatste week van juni. In de lessenreeks op zondag zijn er bijgevolg slechts 7 lesmomenten.

Op zondag 30/04, 28/05 en 25/06 zijn er door het bestuur georganiseerde tennisFUNmomenten, voor alle jeugdleden onder 11 jaar, onafhankelijk van de lessen. Meer info daarover volgt begin april.

INSCHRIJVEN

Het is steeds nodig om lid te zijn van de club om les te volgen. Indien u nog geen lid bent, kan dit door te klikken op de blauwe knop op onze website www.tcsmash.com. Bij inschrijving vragen we om duidelijke contactgegevens en ook 3 mogelijke speelmomenten op te geven om ons ruimte te laten om de puzzel ze goed mogelijk te leggen en iedereen speelmogelijkheden te bieden. We proberen zoveel als mogelijk enkel rekening te houden met keuze 1 of 2.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Indien u reeds medespelers heeft, geef dit gerust aan in het veld opmerkingen. Uiteraard kan u ook los inschrijven en dan gaan we mee op zoek naar een groep van hetzelfde niveau.

Link: https://forms.gle/pz8NMfU4g6T7jg667

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET ZONDAG 2 APRIL.
Daarna maken wij de puzzel en nemen we contact op met de ingeschreven spelers.

KOSTPRIJS

Lesgeld1 speler2 spelers3 spelers4 spelers
Volwassenen€ 330€ 160€ 110€ 80
> 13 jaar€ 330€ 160€ 110€ 80
< 13 jaar€ 280€ 140€ 95€ 70