Club

Smash Tennis- en Padelclub is een dynamische tennisclub met ongeveer 450 leden. Als vereniging trachten we zowel aan de beginnende als de gevorderde tennis- en padelspeler de mogelijkheid te bieden om te sporten aan democratische prijzen. We willen ons dan ook profileren als een echte ‘familieclub’.

We zijn trots op onze accommodatie. We beschikken over tennis 6 gravelterreinen met verlichting, 1 midi-terrein en 3 padelterreinen. Het clubhuis werd in de winter van 2016 volledig vernieuwd en biedt alle comfort. Bovendien is het gezellig vertoeven op ons terras met loungezetels.

Reeds enkele jaren behalen we het label van ‘Jeugdvriendelijke tennisclub’. Sinds 2022 beschikken wij ook over het label ‘Jeugdvriendelijke opleidingsclub Brons’. We voorzien we een mooi sportief pakket voor de kinderen zodat elk kind op zijn/haar niveau kan spelen. Ook voor volwassenen is er een rijkgevuld programma zowel voor de recreatieve spelers als voor competitiespelers.

Wil je starten met tennissen of padel, dan hebben we zowel voor kinderen als voor volwassenen een aantrekkelijk pakket klaar!

Pin It on Pinterest