Tennislessen volwassenen lente 2024

Ook dit jaar kan je weer les volgen op onze club! De lessen worden aangeboden door ons eigen trainersteam (zie hieronder), onder leiding van Koen (tennis jeugd, Willem (tennis volwassenen), en Olivier (padel). Op deze pagina richten we ons op tennislessen voor volwassenen.

Aanbod

De lentelessen voor volwassenen worden aangeboden in een 8-weken pakket op weekavonden tussen dinsdag – vrijdag. We streven naar een groepsgrootte van maximum 4 spelers. Indien u opteert om les te volgen in kleinere groepen, dan kan u dit aangeven op het onderstaande inschrijvingsformulier. U kan los inschrijven of als groep.

Kalender

De eerste les start in de week na de paasvakantie, in de week van 15 april. De lessen lopen op een vaste dag per week en lopen door tot en met de laatste week van juni. We voorzien reservedagen voor het geval lessen uitgesteld moeten worden in geval van slecht weer of afwezigheid van de trainer.

Inschrijven

Het is steeds nodig om lid te zijn van de club om les te volgen. Indien u nog geen lid bent, kan dit door te klikken op de rode knop op onze website www.tcsmash.com. Bij inschrijving vragen we om duidelijke contactgegevens en ook 2 mogelijke speelmomenten op te geven om ons ruimte te laten om de puzzel ze goed mogelijk te leggen en iedereen speelmogelijkheden te bieden.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Indien u reeds medespelers heeft, geef dit gerust aan in het veld opmerkingen. Uiteraard kan u ook los inschrijven en dan gaan we mee op zoek naar een groep van hetzelfde niveau.

Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/pz8NMfU4g6T7jg667

Kostprijs

1 speler2 spelers3 spelers4 spelers
Lesgeld€ 330€ 160€ 110€ 80

Pin It on Pinterest