Lentetrainingen jeugd 2024

Ook dit jaar kan je weer les volgen op onze club! De lessen worden aangeboden door ons eigen trainersteam (zie hieronder), onder leiding van Koen (tennis jeugd, Willem (tennis volwassenen), en Olivier (padel). Op deze pagina richten we ons op tennislessen voor de jeugd.

ONS AANBOD

De lentelessen worden aangeboden in een 8-weken pakket van dinsdag tot zondag.

De tennislessen op zondagvoormiddag en woensdagmiddag (beperkte plaatsen) zijn voorbehouden voor onze jongste tennissers (leeftijd tem 11 jaar – niveaus wit – blauw – rood – oranje – groen). We focussen op het maximaal centreren van de niveaus wit – blauw – rood op zondagvoormiddag. Spelers ouder dan 11 jaar kunnen inschrijven als ‘Geel’ en lesmomenten kiezen doorheen de week.

Jeugdlessen op zaterdagvoormiddag kunnen op speciale aanvraag (zie inschrijvingsformulier) en indien voldoende beschikbaarheid van terreinen en trainers.

We voorzien reservedagen voor het geval lessen uitgesteld moeten worden in geval van slecht weer of afwezigheid van de trainer.  

KALENDER

De eerste les start in de week na de paasvakantie, in de week van 15 april. De lessen lopen op een vaste dag per week en lopen door tot en met de laatste week van juni. In de lessenreeks op zondag zijn er slechts 7 lesmomenten in plaats van 8, dit door de organisatie van tennisFUNmomenten: op zondag 28/04, 26/05 en 30/06 zijn er door het bestuur georganiseerde gratis tennisFUNmomenten, voor alle jeugdleden onder 11 jaar, onafhankelijk van de lessen. Meer info daarover volgt begin april.

INSCHRIJVEN

Het is steeds nodig om lid te zijn van de club om les te volgen. Indien u nog geen lid bent, kan dit door te klikken op de rode knop op onze website www.tcsmash.com. Bij inschrijving vragen we om duidelijke contactgegevens en ook 2 mogelijke speelmomenten op te geven om ons ruimte te laten om de puzzel ze goed mogelijk te leggen en iedereen speelmogelijkheden te bieden.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Indien u reeds medespelers heeft, geef dit gerust aan in het veld opmerkingen. Uiteraard kan u ook los inschrijven en dan gaan we mee op zoek naar een groep van hetzelfde niveau.

Link: https://forms.gle/pz8NMfU4g6T7jg667

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET VRIJDAG 5 APRIL.
Daarna maken wij de puzzel en nemen we contact op met de ingeschreven spelers.

KOSTPRIJS

Lesgeld1 speler2 spelers3 spelers4 spelers
Volwassenen€ 330€ 160€ 110€ 80
> 13 jaar€ 330€ 160€ 110€ 80
< 13 jaar€ 280€ 140€ 95€ 70

Pin It on Pinterest