Jeugdactiviteiten

Startdag 2023

Op zaterdag 8 april trappen we het nieuwe tennis- & padelseizoen van start. Het nieuwe trainersteam staat klaar om onze jeugd een sportieve voormiddag te bezorgen. In de namiddag zijn alle terreinen beschikbaar om de eerste balletjes van het seizoen te slaan.

Programma

Kids en jeugd

·       10u-12u: sportieve activiteit voor alle kids en jeugdleden

·       12u: paaseierenraap

·       12u: receptie

·       vanaf 13u: Easter spaghetti kids: 10 euro

Het jeugdbestuur zorgt voor lekkere zoete popcorn als tussendoortje. Ook een springkasteel mag op de eerste dag van het nieuwe seizoen niet ontbreken!

Tennisfunmomenten 2023

Zoals aangekondigd bij de informatie over de lidgelden, voorzien we dit jaar voor het eerst 3 gratis FUNmomenten voor alle jeugdspelers uit geboortejaar 2012 of later. Deze momenten staan los van de lessen en elke speler die lid is van de club kan komen aansluiten! De opzet van deze momenten is alle jeugdspelers verzamelen op onze club zodat ze elkaar leren kennen en samen kunnen genieten van de mooiste sport ter wereld! Twee trainers voorzien gedurende een uur verschillende oefenvormen en doorschuifsystemen voor alle aanwezige spelers op de tennisterreinen. 

Deze momenten gaan telkens door op de laatste zondag van april, mei en juni, respectievelijk op 30 april, 28 mei en 25 juni van 10u30-11u30. 

Telkens een week op voorhand zal u via deze weg een inschrijvingslink doorkrijgen. We vragen om in te schrijven ten laatste de voorafgaande vrijdagavond.

TienerBreak 2023

Vanaf vrijdag 28/04 organiseren we terug 2-wekelijks voor al onze jeugdspelers een tiener break-speelmoment. Alle spelers (tennis en padel) verzamelen om 17u in de club en worden door de aanwezige trainer/verantwoordelijke jeugdcomité verdeeld om onderlinge matches te spelen.

Het concept blijft hetzelfde als vorig jaar: leuke tennis- & padelgames met afsluitend een lekkere snack in de bar.

Concreet:

·       vrijdag: 17u-18u30

·       tweewekelijks vanaf 28/04

·       vanaf geboortejaar 2013

·       vooraf inschrijven noodzakelijk (per week): https://forms.gle/7eP5f7pye6aNvDePA

Graag vooraf inschrijven tegen donderdagavond.

Op volgende momenten gaat de Tiener Break door:

·       29/04

·       12/05

·       26/05

·       9/06

·       23/06

Inschrijven is de boodschap!

Ouder-Kind Tennis 2023

Op vrijdag 1 september organiseren we een activiteit voor jong en oud!

We organiseren een ouder/kind-tornooi. Elk team bestaat uit:

  • 1 volwassene
  • 1 kind-/jeugdspeler

Voorwaarde hierbij is dat minstens 1 persoon per team lid is van Smash Tennis & Padel. Ook volwassen leden kunnen dus een (klein)kind (niet-lid) uitnodigen om eens een partijtje te spelen. Plezier verzekerd!

Deelnemende kinderen moeten minstens met tennisbal oranje kunnen spelen (+/-vanaf 2de leerjaar).
Een inschrijvingslink volgt via mail eind augustus.

Uitwisseling met T.C. Bloemendale

De gemeente Beernem telt naast onze tennisclub ook nog een tweede tennisclub, nl. T.C. Bloemendale. We leren graag van elkaar en werken ook samen in onze voor onze jeugdinterclubploegen. Jaarlijks voorzien we ook een gemeenschappelijke activiteit. Vorig jaar gingen onze Smashers tennissen onder begeleiding van de trainers van T.C. Bloemendale, dit jaar komen zij naar ons! Dat wordt vast weer een interessante ontmoeting! Meer info volgt.

Vriendjesdag 2023

Op woensdagmiddag 13 september nodigen we om 15 u. ALLE (lid of geen lid) KidsTennisers tussen 3-8 jaar uit op Smash voor een uur gratis tennisfun! Breng dus je school, jeugdbeweging, familie, … -vriendjes en vriendinnentjes mee naar Smash. We maken er een leuke kennismaking met tennis van!

Clubkampioenschap jeugd

Jaarlijks organiseren we ook een clubkampioenschap tennis voor onze jeugdspelers aan het einde van het seizoen. Inschrijven voor editie 2022 kan via: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=98623. Het clubkamioenschap voor de jeugd wordt georganiseerd in een weekend (zowel zaterdag als zondag). Er wordt gespeeld met een winnaars- en verliezerstabel. Concreet houdt dit elke speler minstens 2 wedstrijden zal spelen.

Voor 2022 konden we deze winnaars kronen:

In de reeksen U11, U13 en U15 gaven de Smashers Briek, Pauline, Emiel, Felix, Fedor, Mauro, Lars, Cedric en Mathy-Louis het beste van zichzelf. Kroonden zich tot jeugdkampioen: U11: Lars Teerlinck met 4-2, 4-1; U13: Felix Depre; U15: Pauline Decoster met 6-2; 6-3. Proficiat aan alle deelnemers!

Sinterklaas op onze tennisclub

Elk jaar is de Sint blij om samen met Piet eindelijk naar Smash terug te keren! Hij kijkt er naar uit om al die vertrouwde lieve kinderen, maar ook veel nieuwe kinderen terug te zien! Alle kinderen van hetzelfde gezin, komen samen bij de Sint. Sint en Piet maken heel graag tijd voor een praatje met elk kind. In de zak van Piet zitten cadeautjes voor alle kinderen t.e.m. het zesde leerjaar. Meer info volgt.

Pin It on Pinterest