Sportkampen & Tennisstages 2024

Paasstage 2024

Van maandag 8 april tot vrijdag 12 april voorzien we voor onze jeugdspelers vanaf 10 jaar (geboortejaar 2014 en eerder) een spetterende tennisstage met een programma boordevol tennis, aangevuld met vleugje padel en omnisport! We richten ons voor deze stage voornamelijk op competitiespelers en gevorderde tennissers, die lid zijn van Smash. We starten telkens om 9 uur tot 16 uur. We voorzien opvang vanaf 8u30 tot 17 uur. Bij regenweer verhuizen we naar sporthal Den Akker. Spelers brengen een eigen lunchpakket mee. Kostprijs voor een volle week stage bedraagt € 140.

Inschrijven kan via deze link: Schrijf je in voor de paasstage!

Sportkampen zomer 2024

Tijdens de zomervakantie organiseert Smash verschillende sportkampen en tennisstages. De sportkampen staan open voor zowel leden als niet-leden. Inschrijven is mogelijk voor geboortejaar 2020 en ouder. Er wordt een mix van tennis, padel en omnisport aangeboden.

Van maandag t.e.m. donderdag bieden Frieke en Bram van de bar voor wie dit wenst een verse warme maaltijd aan (kostprijs € 6, niet inbegrepen in prijs). Een eigen lunchpakket meebrengen is ook mogelijk. Op vrijdag trakteren we alle kids op frietjes!

Het sportkamp gaat door van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u. Er is gratis vooropvang vanaf 8u en na-opvang tot 17u30. In de voormiddag voorzien we voor elk kind een drankje, in de namiddag een vers stukje fruit. Gedurende het volledige kamp is er water inbegrepen. Op vrijdag zijn alle ouders/grootouders welkom vanaf 15u voor de grote slotshow!

Tijdens het tenniskamp van juli kunnen deelnemers, aangesloten bij Tennis Vlaanderen, onder begeleiding van een van de trainers deelnemen aan een jeugdtornooi in een van de naburige clubs. Wij voorzien het vervoer tijdens de week en de inschrijving! Indien uw kind hieraan wenst deel te nemen, kunt u bij het inschrijven deze optie aanduiden. Tornooideelname is ENKEL mogelijk voor Smash-leden (of spelers aangesloten bij een andere tennisclub, daar lidmaatschap bij Tennis Vlaanderen noodzakelijk is). De deelnameprijs voor dit tornooi bedraagt € 8 en moet extra betaald worden.

Data voor 2024:

maandag 1 juli – vrijdag 5 juli

maandag 5 augustus – vrijdag 9 augustus

Kostprijs en inschrijven:

Leden: € 115
Niet-leden: € 130

Inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 19 januari 2024 – 7 uur

Ik schrijf mij in voor het sportkamp van juli: VOLZET
Ik schrijf mij in voor het sportkamp van augustus: Inschrijven sportkamp augustus

Pin It on Pinterest