Paasstage 2023

Van maandag 3 april tot vrijdag 7 april voorzien we voor onze jeugdspelers vanaf 8 jaar (geboortejaar 2015 en eerder) een spetterende tennisstage met een programma boordevol tennis, aangevuld met vleugje padel en omnisport! We starten telkens om 9 uur tot 16 uur. We voorzien opvang vanaf 8u30 tot 17 uur. Bij regenweer verhuizen we naar sporthal Den Akker. Spelers brengen een eigen lunchpakket mee. Kostprijs voor een volle week stage bedraagt € 140.

Schrijf je snel in via deze link, de plaatsen zijn beperkt!

Vragen? Contacteer ons gerust op lessen@tcsmash.com

Sportkampen 2023

Tijdens de zomervakantie organiseert Smash verschillende sportkampen en tennisstages. De sportkampen staan open voor zowel leden als niet-leden. Inschrijven is mogelijk voor geboortejaar 2019 en ouder. Er wordt een mix van tennis/padel en omnisport aangeboden.

Van maandag t.e.m. donderdag bieden Frieke en Bram van de bar voor wie dit wenst een verse warme maaltijd aan (niet tijdens kamp augustus). Een eigen lunchpakket meebrengen is ook mogelijk. Op vrijdag trakteren we alle kids op frietjes!

Het sportkamp gaat door van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u. Er is gratis vooropvang vanaf 8u en na-opvang tot 17u30. In de voormiddag voorzien we voor elk kind een drankje, in de namiddag een vers stukje fruit. Elk kind brengt een eigen lunchpakket mee. Gedurende het volledige kamp is er water inbegrepen. Op vrijdag zijn alle ouders/grootouders welkom vanaf 15u voor de grote slotshow!

Tijdens het tenniskamp van juli kunnen deelnemers, aangesloten bij Tennis Vlaanderen, onder begeleiding van een van de trainers deelnemen aan een jeugdtornooi in een van de naburige clubs. Wij voorzien het vervoer tijdens de week en de inschrijving! Indien uw kind hieraan wenst deel te nemen, kunt u bij het inschrijven deze optie aanduiden.

Sportkampen 2023
Juli
03/07 – 07/07
Augustus
07/08 – 11/08

kostprijs

110 euro voor leden/125 euro voor niet-leden (€ 10 korting voor tweede en volgende kind van het gezin)

110 euro voor leden/125 euro voor niet-leden ((€ 10 korting voor tweede en volgende kind van het gezin)

Inschrijven kan via deze formulieren:
–> Sportkamp juli 2023: Schrijf je in!
–> Sportkamp augustus 2023: Schrijf je in!