Padellessen 2024

Ook dit jaar kan je weer les volgen op onze club! De lessen worden aangeboden door ons eigen trainersteam (zie hieronder), onder leiding van Koen (tennis jeugd), Willem (tennis volwassenen) en Olivier (padel). Op deze pagina richten we ons op padellessen.

Jeugdspelers onder 10 jaar adviseren wij steeds om in te stappen via tennislessen, ook als padel de beoogde sport is. De motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie en het balgevoel dat aangewakkerd wordt tijdens de tennislessen zijn zeer waardevol voor het latere starten met padel.

Aanbod

De padellessen worden georganiseerd in een reeks van 5 lessen van anderhalf uur. Hier kan doorlopend tijdens het jaar mee gestart worden. We vragen om zoveel als mogelijk per 3 of per 4 personen in te schrijven. Losse inschrijvingen kunnen, maar omdat we dan organisatorisch moeten wachten tot er andere losse inschrijvingen zijn, kan dit leiden tot een langere wachttijd om de lessen te starten.

Het is steeds nodig om lid te zijn van de club om les te volgen. Indien u nog geen lid bent, kan dit door te klikken op de rode knop op onze website www.tcsmash.com.

Kostprijs

Het lesgeld bedraagt € 300 voor 5 x 1,5u. Dit resulteert in de volgende verdeling:

1 speler = € 300
2 spelers = € 150
3 spelers = € 100
4 spelers = € 75 

Inschrijven

Door de populariteit van onze padellessen en bezetting tijdens de komende maanden omwille van interlclub en tornooien zijn er momenteel wachttijden bij het inschrijven voor padellessen van toepassing. Voor meer informatie, contacteer Olivier via lessen@tcsmash.com.

Pin It on Pinterest