Tennis & padellessen zomer 2022

Ook in 2022 slaan Smash en tennisschool Balance Academy de handen in elkaar om een mooi sportief aanbod voor alle kids te voorzien. Onder deskundige leiding van Balance Academy krijgen alle kids op de terreinen van Smash tennisles op eigen niveau. Smash heeft zowel in de zomer als in de winter een lesaanbod voor kinderen.

Tijdens de lente van 2022 bieden we lessenreeksen aan op verschillende niveaus. De lessen starten in de week van 18 april. Inschrijven kan tot 27 maart. Daarna worden de groepen samengesteld en ontvangen de ingeschreven kinderen bijkomende informatie.

Kleuter & Kidstennis 3 tot 9 jaar

KidsTennis is het Tennis Vlaanderen-opleidingsconcept voor kinderen vanaf 3 jaar. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Een KidsTennisser beleeft niet alleen veel plezier, hij of zij leert ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen. Alle groepjes worden ingedeeld volgens niveau.

Voor onze jonge tennisspelers tot 3 – 9 jaar organiseren we 8 lessen, telkens op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag.

Inschrijven kan via de website van Balance Academy: http://balance-academy.be/smash-tennis-zomer/

Jeugd 9 – 18 jaar

Samen ontspannen met je kameraadjes na een dagje school? Een leuke en tegelijk intensieve ontspanning tijdens het weekend? Of liever de competitieve vaardigheden opkrikken? Dan biedt de Balance Academy je de juiste uitdaging! In de lente van 2021 bieden we 8 lessen van 1u op weekdagen tussen 16u en 19u, woensdag- of zaterdagnamiddag.

Inschrijven en meer informatie: http://balance-academy.be/smash-tennis-zomer/

Padellessen

Tennisschool Balance Academy organiseert lentelessen padel voor kids en jeugd De padellessen worden georganiseerd in een reeks van 5 lessen (5 x 1,5u = 7,5u). De lentelessen starten in de week van 18 april.

Inschrijven en info via Balance Academy (https://balance-academy.be/smash-padel/). Deadline 27/03/22

Pin It on Pinterest