Winterlessen Tennis 2022

Net zoals vorige jaren, werken we voor de inschrijving van de tennislessen samen met Balance Academy. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

KidsTennis 3 – 8 jaar (Wit, Blauw en Rood)

NIEUW VANAF SEPTEMBER 2022
Dit jaar starten we met een nieuw concept voor onze jongste tennisspelers. We bundelen alle lessen voor onze jongste tennissers van de kleuren Wit (3-4 jaar), Blauw (5 – 6 jaar) en Rood (7-8 jaar) op zondagvoormiddag in sporthal Den Akker. Onder begeleiding van trainer Koen en zijn collega-trainers maken we een voormiddag vol met KidsTennis-fun! De lessen gaan door in verschillende shiften van telkens 1 uur les. De lessenreeks omvat 18 lessen en starten op zondag 2 oktober!

De kostprijs voor deze lessen houden we laag, zodat alle jonge tennissers kunnen genieten van dit aanbod!

Kostprijs:
kleuters (3-5 jaar): € 155
kids (6-8 jaar): € 170

Nieuwe instappers: €15 korting!

Meer informatie en inschrijven: https://balance-academy.be/smash-tennis-winter/

Jeugdspelers 9 -18 jaar (Oranje, Groen, Geel)

Klaar voor de volgende stappen op tennisniveau? Samen ontspannen met je vrienden na een dagje school? Een leuke en tegelijk intensieve ontspanning tijdens het weekend? Of liever de competitieve vaardigheden opkrikken? Dan biedt wij samen met Balance Academy je de juiste uitdaging! De lessenreeks omvat 20 lessen van telkens 1 uur.

De lessen worden aangeboden op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag. Afhankelijk van de beschikbaarheden, worden de lessen georganiseerd in sporthal Den Akker (Oedelem), sporthal Drogenbrood (Beernem) of indoor in T.C. Vijverhof (Sijsele).

Meer informatie en inschrijven via https://balance-academy.be/smash-tennis-winter/.

Pin It on Pinterest