Sportkampen

Info sportkampen en tennisstages 2020

Jeugdkampen kunnen deze zomer doorgaan in bubbels van 50 personen. Voor sportkampen zijn de concrete regels nog niet beschikbaar. We gaan er momenteel van uit dat onze sportkampen deze zomer kunnen plaatsvinden en we ook rekening moeten houden met bubbels van 50 personen (kids + moni's).

Ook in 2020 voorzien we terug een sportkamp in juli en augustus voor sportievelingen tussen 5 en 16 jaar. Dit sportkamp staat open voor zowel leden als niet-leden. Er wordt een mix van tennis en omnisport aangeboden.

In de paasvakantie wordt een tennis- en competitiestage voor de jeugd georganiseerd! Door een nauwe samenwerking met tennisschool Balance Academy kunnen we onze jeugdige spelertjes een mooi sportief aanbod bieden tijdens de vakanties!

sportkampen 2020

  • omnisportstage juli 2020 (mix van tennis en omnisport): 06/07-10/07 - VOLZET
  • omnisportstage augustus 2020 (mix van tennis en omnisport): 03/08-07/08 - voldoende beschikbaarheid

tennis- en competitiestages 2020

  • tennis + competitiestage jeugd: 13/04-17/04

Tennis- en omnisportkamp juli en augustus 2020

Het sportkamp gaat door van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u. Er is gratis vooropvang vanaf 8u en na-opvang tot 17u30.

In de voormiddag voorzien we voor elk kind een drankje, in de namiddag een vers stukje fruit. Elk kind brengt een eigen lunchpakket mee. Gedurende het volledige kamp is er water inbegrepen.

Op vrijdag zijn alle ouders/grootouders welkom vanaf 15u voor de grote slotshow!

De omnisportstage in augustus wordt georganiseerd door tennisschool Balance Academy. Uiteraard zijn onze vertrouwde moni's en trainers hierbij ook van de partij!

Prijs

leden (kind moet lid zijn):
105 euro voor het eerste kind
100 euro voor elk volgend kind van hetzelfde gezin

niet-leden
125 euro voor het eerste kind
120 euro voor elk volgend kind van hetzelfde gezin

Inschrijven

Inschrijven is enkel nog mogelijk voor het sportkamp in augustus 2020.

 

Tennis- en competitiestages 2020

  • tennisstage paasvakantie: 13/04-17/04
  • kostprijs: 130 euro

INSCHRIJVEN: stuur een mailtje naar info@balance-academy.be.

De tennis- en competitiestages staan open voor alle kinderen die lid zijn van Tennis Vlaanderen. Tennisschool Balance Academy biedt een sportief aanbod voor jonge tennissers tijdens de paas- en zomervakantie. Tijdens de stages nemen de kids deel aan een tornooitje in de buurt, dit onder begeleiding van hun trainer. De inschrijvingen verlopen volledig via tennisschool Balance Academy (www.balance-academy.be). Info en inschrijven is binnenkort mogelijk!